';
SCHULD
OF
ONSCHULD
HOE WERKT HET?

EEN ONLINE RECHTSZAAK IN ZEVEN DAGEN

Als deelnemer krijg je toegang tot het inloggedeelte van deze website. Daar zijn per procesdag verschillende video’s te bekijken. Iedere dag eindigt met een video waarin de hele rol van die dag achter elkaar te zien is. Ook kun je op deze pagina’s bewijsmateriaal, foto’s en dossiers inzien en van gedachten wisselen met andere deelnemers op het forum.

 

Nadat na 5 dagen iedereen (soms meerdere keren) aan het woord is geweest en je de slotpleidooien van de Officier van Justitie en de verdediging hebt gehoord, mag je je oordeel geven. Denk je dat de beklaagde daadwerkelijk de moord heeft gepleegd of vermoed je dat er toch een ander scenario in het spel is?

Image module

​Je hebt tijdens de jaarwisseling de kans om tot je slotconclusie te komen en te stemmen. Op 1 januari om middernacht sluit de stemming en op 2 januari maakt de voorzitter de uitslag bekend. Heeft de meerderheid van de deelnemers gestemd voor schuld of voor onschuld?

In een normale rechtszaak zul je misschien nooit helemaal weten wat er nu echt waar is en wat niet. Bij dit spel wel! Na de uitspraak krijg je namelijk de unieke kans om de film te bekijken waarin je ziet wat er daadwerkelijk gebeurd is. Wie sprak de waarheid en wie loog de boel bij elkaar? Heb je wellicht een onschuldige veroordeeld of een moordenaar vrijgesproken?

Wij wensen je veel kijkplezier en een scherpe blik!

Image module

Meerdere tickets voor vrienden, personeel of groepen bestellen?

Stuur een mail naar: info@schuldofonschuld.nl

Kosten per ticket: €17,50 + €1,75 servicekosten.

© schuld of onschuld