Forumberichten

Watson
03 jan. 2022
In Overig
Ik heb ontzettend genoten van het spel! Het acteerwerk was elke dag weer smullen en ik kon me helemaal uitleven in het speculeren. Wat dat betreft mijn complimenten aan de makers! Wat ik jammer vind is dat er veel losse eindjes zijn. m.i zou er veel meer uit het spel gehaald kunnen worden. De ontknoping staat haast contrast op de andere dagen, summier. En ook best voor de hand liggen. Meer in de lijn van Shakespeare was gaaf geweest! Het dossier zou ook meer aangevuld kunnen worden met bewijsmateriaal en nieuws bijv op de dag van het vonnis met nieuwsbericht. zo blijf je meer in de sfeer. in mijn creatieve brein ideeën zat! mochten de makers nog mensen zoeken voor een nieuw script dan hou ik mij van harte aanbevolen! Al met al zie ik uit naar de volgende editie! Oh en mede juryleden, ik heb van jullie genoten! bedankt 🙏
3
0
65
Watson
01 jan. 2022
In Vragen
Stel dat Jordi op school was om geld van de drugsdeal aan Lieke te overhandigen. Waar is dan het geld gebleven? Zou Nico Jordi een alibi verschaffen in ruil voor het geld zodat hij toch zijn droom kan waarmaken en met een camper natuurgebieden kan trekken? Wat zijn jullie gedachtes?
0
0
43
Watson
31 dec. 2021
In Theorieën
Het is mij duidelijk dat Nico iets te verbergen heeft. Het lijkt erop dat hij wel weet wie Lieke heeft vermoord namelijk Jordi. Ook lijkt het alsof hij niet helemaal de waarheid spreekt over het tijdstip Waarop hij op school was. Ook lijkt Nico te liegen over het niet kunnen betalen van een camper vanwege het ontslag. Ik denk dat Jordi naar school kwam met geld van de drugs om Lieke te overhandigen en het dealen voor haar te beindigen. Lieke manipulatief als ze was dreigde zichzelf dood te steken zodat Jordi voor de moord opdraaide. Nico was getuige (hoe weet ik nog niet) hiervan, in de worsteling om het mes komt Lieke om (vermoord of ongeluk ben ik nog niet overuit). Nico die om het welzijn van zijn leerlingen geeft kan niet verkroppen dat Jordi opdraai voor wat de collega die hij veracht heeft gedaan en verschaft Jordi een alibi in ruil voor het geld van de drugs deal. Als gerechtigheid voor zijn verloren spaargeld en wraak naar Lieke. Ook Leen, (die immers te lijmen is met iets zoets van Jordies baksels) is ongekocht om te liegen of essentiele info weg te laten o.a dat hij Jordi niet gezien heeft met Nico bij het weggaan. Over de rest ben ik nog niet uit.
3
0
63
Watson
31 dec. 2021
In Vragen
Vraag aan juryleden die met eerdere edities mee deden: zitten er hints in de filmpjes waaruit je extra info kunt halen? Zoals het glas water, muziek onder sommige filmpjes, en attributen op decor van getuigen?
0
3
301
Watson
30 dec. 2021
In Vragen
Is het jullie ook opgevallen dat Nico een ketting draagt? Vandaag in het laatste filmpje van hem werd wel heel zichbaar in beeld gebracht dat hij iets onder zijn trui verborgen heeft... is dit een niet nuttig detail of heeft Nico iets te verbergen??(ring of loper) en willen de makers van het spel ons iets laten zien. Iemand ideeën??
3
2
342
Watson
27 dec. 2021
In Overig
Gezien de anatomie van de buik en welke organen er zijn geraakt; zouden we kunnen stellen dat de messteek door een rechtshandig persoon is toegebracht.
8
7
331
Watson
Meer acties