humstu_schuldofonschuld_071220-127_landscape.jpg

HOE WERKT HET?

Een online rechtszaak in acht dagen

​Als deelnemer krijgt u vanaf 27 december toegang tot het inloggedeelte van deze website. Daar ziet u per procesdag verschillende video's. Iedere dag eindigt met een overzicht van alle video's achter elkaar. De video's blijven te bekijken, zelfs tot eind januari. Ook kunt u op deze pagina's bewijsmateriaal, foto's en dossiers inzien.

Nadat na vijf dagen iedereen (soms meerdere keren) aan het woord is geweest en u de slotpleidooien heeft gehoord, kunt u voor uzelf bepalen of de verdachte schuldig of onschuldig is. 

​U krijgt een weekend om uw oordeel te vellen en op maandag 3 januari spreekt de voorzitter het vonnis uit. Heeft de meerderheid van de deelnemers gestemd voor schuld of onschuld?

​ 

Na de uitspraak krijgt u in een korte video de unieke kans te zien wat er daadwerkelijk gebeurd is op die 7e december 2019. Heeft u wellicht een onschuldige veroordeeld of een moordenaar vrijgesproken?

​ 

Wij wensen u veel wijsheid!

FAQ

 

Is het ook na 27 december mogelijk een ticket te kopen?

Zeker! Het is geen probleem later in te stappen. U kunt dan extra veel video's in één keer bekijken, want alle video's en bewijsmaterialen blijven nog tot eind januari te bekijken op de site. Wilt u uw oordeel uitbrengen en mee laten tellen met de beslissing van de publieksjury? Dat kan uiterlijk tot en met 2 januari.

Moet ik de video's kijken op het moment dat ze online komen of kan ik ze ook later terug kijken?
U kunt de video's kijken op ieder gewenst moment. Dat kan dus gelijk op het moment dat ze online komen, maar u kunt er ook voor kiezen om een hele dag of zelfs meerdere dagen te bingewatchen. Alle video's en dossierstukken blijven tot eind januari te zien. Stemmen is na 2 januari niet meer mogelijk.

Hoeveel tijd kost het bekijken van de filmpjes per dag?
Dat varieert van een half uur tot een uur per dag.

Wanneer kan ik mijn oordeel schuldig of onschuldig uitbrengen?

De stemming wordt geopend nadat op 31 december de laatste video online is gekomen. Stemmen kan tot en met zondag 2 januari middernacht.

Hoe werkt de kaartverkoop via GUTS?

Op de pagina tickets vindt u stap voor stap uitgelegd hoe u een ticket koopt via onze ticketpartner.

Moet ik altijd via GUTS inloggen?

Ja. Daarbij heeft u het telefoonnummer nodig waarmee u het ticket gekocht heeft, u ontvangt hierop telkens een SMS code. Als u in ons menu op inloggen met ticket klikt, wordt u door het verificatieproces geleid. 

Kan ik een kaartje cadeau geven?
Ja dat kan, maar alleen in combinatie met een eigen ticket. Dat heeft te maken met het voorkomen van fraude. Lees hier hoe u een cadeauticket activeert.

Wij willen met één huishouden kijken. Hebben we dan meerdere kaarten nodig?
Mensen in één huishouden kunnen op hetzelfde ticket kijken. U kunt alleen inloggen met het telefoonnummer dat u heeft gebruikt om het ticket te kopen. U kunt gezamenlijk één stem uitbrengen.

Ik heb een ticket gekocht, maar geen bevestiging ontvangen. Wat nu?
Wat vervelend! Controleer allereerst uw spam-box, het kan gebeuren dat onze e-mail hierin terecht is gekomen. Het kan zijn dat u een spelfout hebt gemaakt in uw e-mailadres. Dit kunt u controleren door in te loggen via guts.events en op 'jouw profiel' te klikken. U kunt uw e-mailadres dan zelf aanpassen en zal alle toekomstige e-mails op het aangepaste adres ontvangen.

 

Lukt dit allemaal niet? Dan kunt u een bericht sturen naar publiciteit@korthalsstuurman.nl en gaan we u helpen.

Voorbeeld desktopversie

voorbeeldpagina procesdag.jpg

MOBIELE VERSIE

voorbeeld mobiel.jpg

De Kerstmoord - december 2020